Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Απάντηση Γ. Κατσοτούρχη προς Γ. Θανάτση για το θέμα "Περιοχή Αγ. Στέφανο- Λαφάσι"

Παρακολούθησα με έκπληξη μου τον κύριο Γεώργιο Θανάτση στην εκπομπή του ΤV 12 με τον κύριο Νικόλαο Μακαρούνα και τον κύριο Γεώργιο Λιά να μιλά για όψιμο ενδιαφέρον κάποιων κυρίων για την Γειτονιά του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΛΑΦΑΣΙ.

Κύριε Θανάτση προφανώς το όψιμο ενδιαφέρον θα απευθύνετε στον εαυτό σας που εντελώς ξαφνικά σκεφτήκατε τους κατοίκους του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΛΑΦΑΣΙ.

Επειδή κύριε Θανάτση αναφερθήκατε και στο έργο που πρόκειται να Δημοπρατηθεί δηλαδή στο ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΠΟ ΒΟΥΒΑΛΗ ΕΩΣ ΤΟ ΛΑΦΑΣΙ και προφανώς πήγατε να το παρουσιάσετε σαν έργο που και εσείς συμβάλλατε στην ΕΝΤΑΞΗ του έχουμε να σου πούμε τα παρακάτω :

1. Κύριε Θανάτση σας ενημερώνουμε ότι όλα τα έργα που έχουν γίνει στο Λιμάνι της Καλύμνου από το Λιμεναρχείο έως την Ιχθυόσκαλα έχουν γίνει από την ΑΛΙΕΙΑ και έχουν πληρωθεί από το ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ.

2. Κύριε Θανάτση άραγε πρέπει να χύσατε πολύ ιδρώτα, να τρέξατε πολύ για να ωριμάσετε τον φάκελο του έργου και να το εντάξετε στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ, για να έχετε το θάρρος να αναφέρεστε στο νέο έργο κατασκευή του ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΛΑΦΑΣΙ.

3. Άλλοι τρέξανε κύριε Θανάτση και θυσίασαν και πολλές ώρες και ταξίδια ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ για να ωριμάσουν τον φάκελο του έργου και να το εντάξουν στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ.

4. Κύριε θανάτση σαν Πρόεδρος των Ψαράδων δεν σας επιτρέπω να μιλάτε για όψιμο ενδιαφέρον σε Ανθρώπους που έδωσαν και δίνουν κάθε μέρα την ψυχή τους για τους Ψαράδες που κατοικούν στον ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΦΑΣΙ.

5. Κύριε Θανάτση δεν σας επιτρέπω να ασχολείστε με θέματα που αφορούν την ΑΛΙΕΙΑ διότι εσείς προσωπικά και ένα δύο από την παρέα σου ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ.

Κλείνοντας πληροφορηθήκαμε ότι θα είστε κύριε Θανάτση ο νέος Πρόεδρος του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.

Εάν είναι σωστή η πληροφορία μας, τότε και εμείς από την πλευρά μας η ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΑΛΙΕΙΑ, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Κατσοτούρχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου