Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

ΕΤΗΣΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΩΡΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ -VIDEO

Στον αυλειο χώρο του Ι.Ν της Παναγίας Κεχαριτωμένης Χώρας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την βράβευση των μαθητών του Γυμνασίου Χώρας που διακρίθηκαν το σχολικό έτος 2011-12.
Εκδήλωση τις οποίας την ευθύνη έχει από ιδρύσεως της (από αείμνηστο ιερέα της Παναγίας Γεώργιο Χαραμαντα)η εκκλησιαστική επιτροπή του Ι.Ν της Παναγίας Κεχαριτωμένης Χώρας .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος, εφημέριοι των Ι.Ν. Προδρόμου και Αγ. Χαραλάμπους Χώρας κ.α. , ο πρόεδρος του ΔΣ κ.Νικολας Γαβαλας δημ. σ/λοι, και περιφερειακοί ο δ/ντής του 3ουγυμνασίου κ. Δημητρης Χαντζαριδης και καθηγητές του γυμνασίου και γονείς-συγγενείς των παιδιών.
Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος της εκκλησιαστικής αποτροπής κ. Κ. Μηνέττος, ενώ απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δ/ντής του γυμνασίου κ. Χαντσαρίδης και ομιλήτρια ήταν η φιλόλογος του 3ου Γυμνασίου κα. Στέλλα Βουτσά, η οποία αναφέρθηκε στην πολυποίκιλη εκπαιδευτική και απολογιστική δραστηριότητα των μαθητών που «συνδύασαν γνώση με την αρετή και την επιστήμη με το ήθος» όπως εύστοχα παρατήρησε.
Στην συνέχεια ακολούθησε η απονομή σε 34 μαθητές που αρίστευσαν, ενώ ο μητροπολίτης κ Παισιος σε σύντομο του χαιρετισμό εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές , τους μαθητές, και τους γονείς των παιδιών, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο χαιρετισμός του πρόεδρου της Δημοτικής . Επιτροπής Παιδείας κ. Γ. Κατσοτούρχη.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς από το παιδικό τμήμα Χώρας του Λυκείου Ελληνίδων Καλύμνου .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου