Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Στην Επιτροπή ξεπλύματος μαύρου χρήματος η υπόθεση της ΑΝΕΚ

Συνέχεια δίνει, η εφημερίδα«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» της Ρόδου στο θέμα των διαπιστώσεων ατασθαλιών από τον ορκωτό λογιστή, στον έλεγχο που διενέργησε στην οικονομική διαχείριση της ΑΝΕΚ.
Μετά το δημοσίευμα της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου 2012 και με τίτλο «Ατασθαλίες στην ΑΝΕ Καλύμνου διαπίστωσε ορκωτός
λογιστής» όπου η εφημερίδα παρέθετε αποκαλυπτικά στοιχεία από την έκθεση του ορκωτού λογιστή ,επανέρχεται σήμερα με νέο δημοσίευμα και με τίτλο: Τα σκάνδαλα της ΑNEΚ στην Επιτροπή «Ξεπλύματος μαύρου χρήματος».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα : «Στην επιτροπή για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, την γνωστή και ως επιτροπή κατά του «ξεπλύματος βρώμικου χρήματος» έχει διαβιβαστεί αρμοδίως η έκθεση «κόλαφος» για τις ατασθαλίες «μαμούθ» που διαπιστώθηκαν σε διαχειριστικό έλεγχο στις χρήσεις ετών 2010 και 2011 της ΑΝΕΚ.
Στη συνέχεια του δημοσιεύματος αναφέρονται στοιχεία από τη έκθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ» το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα συνέλθει εκτάκτως το ΔΣ της ΑΝΕΚ προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του για το περιεχόμενο της έκθεσης και για τις περαιτέρω ενέργειες οι οποίες θα πρέπει να εκδηλωθούν.
Στο φύλλο του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2012 η «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» θα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα ( σχετικά ο Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Δημήτρης Διακομιχάλης, δήλωσε:


http://palmoskalymnou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου