Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Όταν ο αυνανισμός εξελίσσετε σε τέχνη

Η ζωή είναι γεμάτοι από ψεύτικους ανθρώπους. Η ζωή είναι γεμάτη και με αληθινούς ανθρώπους... και με μαλάκες! Πολλούς μαλάκες. Και από τότε που ανακάλυψαν τον αυνανισμό έχουν βάλει σκοπό να τον προάγουν σε τέχνη... να το εξελίξουν ολίγον τι βρε παιδί μου. Βέβαια προ ίντερνετ, η μάλλον καλύτερα προ facebook, δεν ήταν και τόσο εύκολο γιατί δεν σου δίνονταν και τόσες πολλές ευκαιρίες. Βλέπετε δεν υπήρχε το like, το share, οι ομάδες (μια μορφή ηλεκτρονικής παρτούζας) και τα διάφορα άλλα καλούδια του facebook.
Τώρα όμως με τα social media είναι παιχνιδάκι το να γίνεις νούμερο 1 μάστορας καθώς μπορούν 100άδες, 1000άδες να δουν η να διαβάσουν την μαλακία που έκανες ποστ. Μπορείς πιο εύκολα να γίνεις ο Πικάσο, ο Ντα Βίντσι, ο Χώκινς, ο Πέδρο Ντε Λο Πιάστον Και Κούνατον Όρες του αυνανισμού.

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά το θέμα του μαλάκα μάστορα, τον οποίον θα τον ονομάσω Μαστρο-Αυνανιστή... του πάει πιο πολύ!

Πάντα μα πάντα στην ιστορία της ανθρωπότητας, πίσω απο κάθε μαλακία που γινότανε υπήρχε και ένας Μαστρο-Αυνανιστής. Για παράδειγμα, στην Τροία ένας Μαστρο-Αυνανιστής άνοιξε την πόρτα και έβαλαν μέσα τον Δούρειο Ίππο. Μέγα μαλακία! Έγιναν κι άλλες παπαριές αλλά θα μας πάρει χρόνο να τις δούμε όλες και γι' αυτό πηδάω αυτό το κεφάλαιο και πάω παρακάτω.

Όπως και στην Τροία έτσι και στην Κάλυμνο, έχουν παρατηρηθεί πολλά "τραγικά" περιστατικά για τα οποία υπεύθυνος ήταν ένας οι περισσότεροι Μαστρο-Αυνανιστές, αλλά δεν θα σταθώ εδώ γιατί θα κλάψουν πολλά παιδάκια και δεν θέλω να έρθει να με μαλώσει ο εντολέας τους.

Το θέμα είναι ότι αυτοί οι ίδιοι Μαστρο-Αυνανιστές, καταστροφείς της Καλύμνου, συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας και να αυνανίζονται ασύστολα μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους. Όχι για να πάρουν το μάστερ στο είδος (το έχουν πάρει εδώ και καιρό) αλλά για να κάνουν την επόμενη μαλακία. Και θα σας πω τον τρόπο με τον οποίο εκτελούν περίτεχνα το σχέδιο τους.

Πρώτα καταστρέφουν κάθε υγιές κύτταρο στον εγκέφαλο μας και μετά μας βομβαρδίζουν με κύτταρα μεταλλαγμένα τα οποία τους τα έδωσαν τα αφεντικά τους. Ξέχασα να σας πω ότι το σχέδιο δεν είναι δικό τους αλλά του εντολέα τους, του αφεντικού τους. Ναι, καλά διαβάσατε. Τι νομίζατε ότι πράττουν αυτόβουλα; Οχι βέβαια. Ένας χιμπατζής έχει πιο High Definition μυαλό από δαύτους.

Πως όμως πετυχαίνουν την καταστροφή των εγκεφαλικών κυττάρων μας;

Επειδή είναι φλώροι με περικεφαλαία και δεν έχουν τα balls να τα κάνουν δημόσια, χρησιμοποιούν το άνδρο των δειλών, το facebook.

Ένας τρόπος είναι ο random tagging. O random tagging είναι και ο πιο διαδεδομένος τρόπος. Μπαίνει στο facebook, με το ψεύτικο προφίλ νούμερο ένα, ανεβάζει μια φωτογραφία π.χ. δείχνει τον Α να τρώει μαζί με το Β, ενώ πριν από λίγες μέρες ο Α έλεγε οτι ο Β είναι απατεώνας και μετά κάνει tag τυχαία άτομα. Στόχος του είναι να σε κάνει να έχεις αμφιβιλίες για τον Α και τον Β. Με έναν σπάρο 2 τρυγόνια. Και ο Γ, ο δικός του, φαίνεται κούκλος και ωραίος μπροστά στους άλλους 2.

Το ghost-commenting είναι συνέχεια του random tagging. O Μαστρο-Αυνανιστής μπαίνει στο άλλο προφίλ, (αυτό το δεύτερο ψεύτικο προφίλ που έχουμε ΟΛΟΙ,) το προφίλ φάντασμα, και κάνει σχόλιο κάτω από την φωτογραφία γράφοντας ακριβώς αυτό που θα ήθελε να διαβάσει ο ίδιος, δηλαδή αυτά που τον βολεύουν.

Η λίστα είναι τεράστια και θα χρειαστώ μέρες για να τα γράψω και γι' αυτό το λόγο πάμε στο The End!

Alert! Ο σκοπός τους, είναι καθαρά πολιτικός και ενίοτε οικονομικός αλλά πάντα συνοδεύετε από ρουσφέτι. Μέγα όνειρο τους είναι να διατηρήσουν πάση θυσία ζωντανό το σαράκι που τρώει αυτόν τον τόπο. ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ

Εδω δεν υπάρχουν αξίες. Υπάρχει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, μαλαπέρδες εμπριμέ, χαρτζιλίκι και στην καλύτερη μια θέση στο σκουπιδιάρικο για 6 μήνες.

Μα θα μου πείτε γιατί; Αφού κάνει κακό; Και σε ένα μωρό αν πεις μη τζιζ θα καείς, στην φωτιά θα το βάλει το χέρι.

Συμβουλή: Βρείτε τους Μαστρο-Αυνανιστές, λιθοβολήστε τους, πίσσα, πούπουλα, καυτό λάδι, μαστίγωμα και μετά δείξτε τους τι έκαναν! Δείξτε τους το κακό που προκαλούν. Και πείτε τους "Μηηηη...κακό... θα σε κάνω ντα ντα"

Μήπως όμως τα θέλει και λίγο ο κώλος μας; Μήπως μας αξίζει να μας περιτριγυρίζουν και να παίζουν μαζί μας 5-6 Μαστρο-Αυνανιστές; Αυτοί σίγουρα είναι κερδισμένοι... εσύ και εγώ όμως;


http://foukaina.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου