Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Δεν θα κλείσει η ΔΟΥ Καλύμνου δήλωσαν οι Βενιζέλος και Κουβέλης - 3 Video


Από το γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου εκδόθηκε χθες 3 /1/2013 το παρακάτω δελτίο τύπου:

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, παρουσία του βουλευτή
Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Κρεμαστινού, προκειμένου να συζητήσουν για το ζήτημα της ΔΟΥ Καλύμνου.
Μετά τη συνάντηση ο κ. Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χάρηκα γιατί είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και φιλική συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλύμνου, παρουσία και του βουλευτή μας, του Υπουργού και καθηγητή κ. Κρεμαστινού.

Ο Δήμαρχος έθεσε το κρίσιμο θέμα της ΔΟΥ Καλύμνου. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο σημαντικό είναι η νησιωτική Ελλάδα να έχει την ειδική μεταχείριση που προβλέπει και επιτάσσει το Σύνταγμα. Δεν μπορεί κανείς να μην καταλάβει πόσο αναγκαίο είναι να μείνει η Υπηρεσία αυτή στην Κάλυμνο. Και πρέπει να μείνει και θα μείνει.

Χαίρομαι γιατί με την ευκαιρία αυτή με τον κ. Κρεμαστινό και τον κ. Διακομιχάλη, μιλήσαμε σχετικά με τα προβλήματα της Δωδεκανήσουκαι γενικότερα της νησιωτικής Ελλάδας. Γιατί πρέπει να δείξουμε στην πράξη, μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέσω του ΕΣΠΑ, μέσω των δομών της Διοίκησης ότι η Αθήνα δεν ξεχνάει τη νησιωτική Ελλάδα, δεν ξεχνάει τα Δωδεκάνησά της».

Ακολουθεί βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ:
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός που συνόδευε τον Δήμαρχο Καλυμνίων στην συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εκανε δηλώσεις μετα την συνάντηση:
Ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ο οποιός εκανε τις εξής δηλώσεις:
Πηγή: Δελτίο Τύπου της Παράταξης Κάλυμνος Δύναμη Προοπτικής
Ρεπορτάζ: Ματούλα Παντελάκη

http://www.kalymniansvoice.com/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου