Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Η Ιερά Μητρόπολη Καλύμνου Πρωτοπορεί!!!

Το είδαμε ή μάλλον το διαβάσαμε και ομολογουμένως δεν πιστεύαμε αυτά που διαβάζαμε.
Δείτε τι όρους έβαλε η Μητρόπολη για όσους θελήσουν να βουτήξουν για να πιάσουν τον Σταυρό στα Θεοφάνεια.
Δηλαδή, αν βουτήξει κάποιο παιδί ή μάλλον νεαρός μη φοιτητης και 21 ετών τι θα γίνει; Θα του πάρουν τον Σταυρό και θα τον δώσουν στο επόμενο;
Με ποιο δικαίωμα στερούν από ανθρώπους να συμμετέχουν σ' αυτό το έθιμο;
Και αν κάποιος το έχει τάμα αυτή την ημέρα να βουτήξει για να πιάσει τον Σταυρό, θα του το απαγορεύσει ο Σεβασμιότατος;;;;
Και λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ο λαός χρειάζεται την Εκκλησία κοντά του και και όχι να ασχολείται με μικρά!
Ερώτηση: την ταυτότητα τι την θέλετε;
Ξανά ερώτηση: Οι μπλούζες συμμετοχής θα έχουν και Χορηγό;;;
"Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται ότι οι κολυμβητές πού επιθυμούν να λάβουν μέρος εις την κατάδυσιν του Τιμίου Σταυρού την ημέρα των Θεοφανείων, στις 6 Ιανουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή, όπως προσέρχονται καθημερινά στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως από τις 28 Δεκεμβρίου 2012 έως 4 Ιανουαρίου 2013 και από ώρα 10.30 πμ έως 13.30΄μμ στον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο π. Αμφιλόχιο Σακκαλέρο για να δηλώσουν συμμετοχή, έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή την φοιτητική.

Διευκρίνιση:

Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο παιδιά Γυμνασίου , Λυκείου, και φοιτητές , ηλικίας 15-20, τα οποία και θα παραλάβουν από την Ιερά Μητρόπολη τις μπλούζες συμμετοχής."

http://kalymnos-news.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου