Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

tzivaerikalymnos.com: Μια σελίδα για τους Καλύμνιους του εξωτερικού και όχι μόνο.

Μια νέα σελίδα δημιουργήθηκε αυτές τις μέρες. Ηtzivaerikalymnos.com  έχει σαν σκοπό την ενημέρωση
των Καλύμνιων όπου γης, για τα δρώμενα στο νησί της Καλύμνου όπως πολιτιστικές εκδηλώσεις, διάφορες ειδήσεις , θέματα συνταξιοδότησης και φορολογίας κλπ. Επίσης με το ΜΗΤΡΩΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ο κάθε Καλύμνιος του Εξωτερικού μπορεί να εγγραφεί έτσι ώστε να υπάρξει ένα πλήρες αρχείο του πληθυσμού των Καλυμνίων που ζουν στο Εξωτερικό. Όλη αυτή η προσπάθεια είναι άξια λόγου και θα συμβάλει σημαντικά στην καλύτερη ενημέρωση των συμπατριωτών μας που ζουν εκτός Καλύμνου.
Ακολουθεί χαιρετισμός του δημάρχου Καλυμνίων:
 Δημ. Διακομιχάλης, Δήμαρχος Καλυμνίων
΄΄ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ΄΄
Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε οι Καλύμνιοι, όπου Γης, την ιστοσελίδα των απανταχού Καλυμνίων, εξαγγελία και στόχο όλων των δημοτικών αρχών που επιτέλους γίνεται πραγματικότητα.
Η χαρά αυτή είναι ανάμικτη με περηφάνια διότι δημιουργήσαμε το site μέσα στον πρώτο χρόνο της δημαρχιακής μας θητείας, σε πολύ δύσκολους καιρούς και χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ. Αυτό κατέστη δυνατόν χάριν στην σοβαρή εθελοντική προσφορά εργασίας συμπατριωτών μας που δούλεψαν με μεράκι και αγάπη για την Κάλυμνο μας.
Η μορφή της ιστοσελίδας που βλέπετε, δεν είναι τελική, έχουμε ακόμα δρόμο να διανύσουμε και θα το κάνουμε μαζί με εσάς, τα απόδημα αδέλφια μας.
Μαζί θα διαμορφώσουμε και θα ολοκληρώσουμε το site, θα το ενημερώνουμε συνεχώς για να αποτελέσει το μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας των Καλυμνίων όλου του κόσμου. Των 17.000 που κατοικούμε στο νησί μας, των 25.000 που ζουν στην υπόλοιπη Ελλάδα και των 35.000 – 40.000 Καλυμνίων του εξωτερικού. Μέσα από την ιστοσελίδα αυτή, δημιουργούμε δηλαδή την μεγάλη Κάλυμνο, την παγκόσμια Κάλυμνο. Σφυρηλατούμε ακόμα πιο δυνατά τους άσβεστους δεσμούς μας πιστοί στην παράδοση και τον πολιτισμό μας, φτιάχνουμε ένα ΄΄ όπλο ΄΄ για να δουλέψουμε όλοι μαζί πιο οργανωμένα για την ανάπτυξη του νησιού μας.
Συγχαίρω τον ειδικό σύμβουλο, υπεύθυνο αποδήμων Καλυμνίων, Δρόσο Ταυλάριο για την πρωτοβουλία του και γενικότερα για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στον χώρο αυτό.
Ευχαριστώ τον Γιώργο Λιά που σήκωσε το κύριο βάρος αυτής της προσπάθειας, και όλους τους άλλους εθελοντές συμπατριώτες μας που συνέπραξαν στην δημιουργία της ιστοσελίδας.
Εύχομαι στους Καλύμνιους όπου γης, να περάσετε καλά Χριστούγεννα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να βρείτε την δύναμη να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της νέας χρονιάς, ώστε το 2012 να είναι έτος δημιουργίας, προκοπής και καλύτερης προοπτικής για εσάς και την αγαπημένη μας Κάλυμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου