Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Πόλεμος Δελτίων Τύπου ανάμεσα στα στρατόπεδα των "φίλων" και η Κάλυμνος ... ας περιμένει, μετά τις εκλογές


Και ενώ τυπικά δεν έχουμε ακόμη μπει στην προεκλογική περίοδο, αφού ακόμα το ζήτημα της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών δεν έχει ξεκαθαρίσει, τα στρατόπεδα της Καλύμνου, που συντάσσονται πίσω από τους μεγαλοπαράγοντες του ΠΑΣΟΚ, έχουν ήδη ανοίξει τον δικό τους ακήρυκτο πόλεμο.
Από την μια είναι οι Νικητιαδικοί, με μπροστάρη τον Γιώργο Ρούσσο και την πολιτικοδημοσιογραφική του κουστωδία και από την άλλη οι Κρεμαστινικοί, που κινούνται κυρίως στον χώρο της παράταξης του σημερινού Δημάρχου.
Ο πόλεμος των χαρακωμάτων, έχει την μορφή της ανταλλαγής δελτίων τύπου από τα πολιτικά γραφεία των δύο βουλευτών και η διαμάχη κρίνεται στο ποιος και κατόπιν ποιανού ενεργειών, έγινε ή θα γίνει το καθετί.
Η κόντρα αυτή όμως έχει ένα θύμα και αυτό δεν είναι άλλο από την ίδια την Κάλυμνο και τα προβλήματά της. Με την κόντρα και την επικράτηση του «φίλου» και εννοείται για κάποια ίδια και μόνο συμφέροντα, τα προβλήματα της Καλύμνου έχουν εναποτεθεί σε μερικά δελτία τύπου που απλώς έχουν την μορφή υποσχέσεων και ευχών και τίποτα περισσότερο.
Τάσσει ο μεν, κατόπιν ενεργειών του ο δε και οι εξάγγελοι των δύο στρατοπέδων τρέχουν να προφτάσουν ποιος θα αναδείξει πρώτος και με ποια «πολιτική» ερμηνεία θα τα στολίσει ώστε να κερδίσει ο δικός τους στο επικοινωνιακό παιχνίδι.
Σκληρό το ματς μέχρι στιγμής και όλα δείχνουν ισοπαλία μεταξύ των δύο.
Το επόμενο διάστημα δείχνει ότι θα ενταθεί ο πόλεμος των δελτίων τύπου και προβλέπεται να είναι σκληρός, αφού το ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα παλεύει για την μία έδρα ενώ η δεύτερη δείχνει να είναι όνειρο απατηλό.
«Παλμός του Αιγαίου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου