Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Καλοκαίρι μπαίνει, οι παραλίες ρημαδιό!


Δήμαρχε, καλό απόγευμα

Τελικά σκέφτομαι να ανοίξω μια επικοινωνία από εδώ μαζί σου και να συ υπενθυμίζω κάποια πράγματα, που τα ξέρεις μεν, αλλά ενέργειες δεν έχουμε δει μέχρι τώρα δε.


Πριν μερικές μέρες είχαμε μια καταστροφική θεομηνία η οποία σάρωσε τις παραλίες της Καλύμνου. Το ΔΣ κήρυξε αυτές τις περιοχές ως θεομηνιόπληκτες!
Μέχρι εδώ καλά και άγια πράξατε.
Όμως Δήμαρχε στην ουσία τι γίνεται;
Το Μασούρι (και οι άλλες φυσικά παραλίες) δέχεται τον μεγαλύτερο όγκο των τουριστών και αποτελεί πνεύμονα για την οικονομία του νησιού. Εκτός του ότι δεν κάνατε τίποτα από την στιγμή που αναλάβατε εσείς την Δημαρχία, τώρα παρατηρούμε Δήμαρχε να μην δίνετε σαν ΔΑ προσοχή στο μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε από την θεομηνία, η οποία πήρε μαζί της σχεδόν την μισή παραλία του Μασουριού.
Επιπλέον παραμένει το πεσμένο τοιχίο αντιστήριξης στην παραλία, το οποίο είναι εκεί πεσμένο εδώ και τρία χρόνια περίπου και δεν γίνεται τίποτα και η δικαιολογία είναι η αδιαφορία του ιδιώτη, να συμμετάσχει στην αποκατάσταση.
Δήμαρχε, κατηγορούσαμε την προηγούμενη Δημαρχία, ότι δεν έλυνε προβλήματα που δεν άπτονταν της άμεσης αρμοδιότητάς της. Τώρα παρατηρούμε την ίδια πρακτική και από την δική σου Δημαρχία και δεν είναι δυνατόν, η αναλγησία ενός ιδιώτη, που αδιαφορεί για την περιοχή, να αποτελεί πρόσχημα για την ΔΑ και να αφήνει την κατάσταση στο έλεος του Θεού.
Φίλε Δήμαρχε, κάνε μια βόλτα στο μασούρι και μίλησε με τους ανθρώπους της περιοχής που αγωνιούν για την τύχη τους σε μια τόσο σκληρή οικονομική πραγματικότητα, στάσου δίπλα τους και λάβε την υπόθεση στα χέρια σου. Μην μένεις θεατής αλλά ανέλαβε δράση άμεσα, να σωθεί ό,τι μπορεί να σωθεί από την τραυματισμένη Κάλυμνο!
Φιλικά
Θανάσης Αθανασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου